"Don't stop"

vanaf 4 - 4 - 4 uur

Fotoclub Bommelerwaard laat zich niet stoppen door de beperkingen die door de coronacrisis zijn opgelegd. Met de keuze voor een aangepaste, virus veilige, werkwijze kan de geplande expositie alsnog doorgang vinden.
De leden hebben foto's hiervoor geselecteerd op één van de clubavonden, tijdens een virtuele bijeenkomst, besproken en geselecteerd.
Onder het motto "Don't Stop", naar het liedje van Fleetwood Mac, wordt de geplande expositie in De Poorterij vervangen door een virtuele presentatie. Gebruik hiervoor de bovenstaande links.

Wij hopen dat u zult genieten van onze foto's!                                                         ( tot 1 - 6 -2020 )

Ad Hoevenaars, Eltjo KugelHans van Oers, JoJongen, Milou Goverde, Peter van Dinther,     Remco Ates, Rob Langhorst, Simon Klein, Thea Visser-Roodvoets, Ton de Jong.