Thea Visser - Roodvoets

In 1973 kreeg ik mijn eerste fototoestel, een Olympus Plus. De ''spanning'' als je de foto's bij de fotograaf op ging halen was groot. Was het allemaal gelukt? In 2003 kwam de spiegelreflex camera, honderden foto's kunnen maken, meteen bekijken en beviel het resultaat niet, verwijderen maar.

Ik ben een autodidact, zelf ontdekken en het verhaal achter de foto proberen vast te leggen. Zo kan een ''gewoon vakantie kiekje'' veel impact hebben als het verhaal bekend is.

Natuur, portretten, creatieve en avond-nacht fotografie vind ik een uitdaging, hetgeen in beeld te krijgen wat je voor ogen hebt.

Aansluiten bij de fotoclub Bommelerwaard brengt mij veel. Het bespreken van elkaars foto's - wat zie ik, wat ziet de ander en wat beoogd de maker met de foto - en feedback geven zodat de maker iets kan leren, zijn belangrijke pijlers.